Menu
Zpět na seznam inzerátů

Prodej pozemek Bydlení, Velká Polom u Ostravy

Ostrava

3 300 000 Kč

Máme pro Vás nabídku pozemku o výměře 1004 m², který se nachází v obci Velká Polom u Ostravy. Tento pozemek je veden v územním plánu „Plochy bydlení individuálního (B1)“, což nabízí rozmanité možnosti využití pro Vaše budoucí bydlení.

Poloha tohoto pozemku se nachází na ulici Opavské, což zaručuje klidné a pohodové bydlení. V okolí najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, jako je obchod, pošta, mateřská školka i základní škola do 9. třídy, což činí tuto lokalitu ideální pro rodiny s dětmi.

Pozemek je snadno přístupný z ulice Opavská díky nově zhotovenému sjezdu. Co se týče inženýrských sítí, na pozemku je nově vybudovaná kompletní elektrická přípojka. Na hranici pozemku se nachází vodovodní řád. Je zpracovaná projektová dokumentace pro zhotovení vodovodní přípojky pro daný pozemek. Obecní kanalizace je naprojektovaná a bude realizována v roce 2025.
Dopravní dostupnost z obce Velká Polom je skvělá, ať už se rozhodnete cestovat autem nebo autobusem do centra Ostravy nebo Opavy se dostanete autem během pouhých 15 minut.

Tento pozemek představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.
Tel.: 724 614 780

Výměra

0 m²

Cena za m²

0,00 Kč

Zdroj

Bazos.cz

Kontaktovat prodejce

Zobrazit kontakt
Menu
Zavřít